[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Alimentatoare pentru orice model de laptop



Alimentatoare (incarcatoare pentru acumulatorii laptopurilor) pentru aproape orice modelel de laptop Dell, HP Compaq, Toshiba, Acer, Asus, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony Vaio, BenQ, Apple, eMachines, Gateway, Gericom, LG, Mitac, MSI, Targus, Lite On, Delta, IBM, Packard Bell, SHARP, Alienware, Panasonic, Samsung, Maguay, NEC, Averatec, etc.
  
Majoritatea incarcatoarelor se pot alimenta de la priza de casa si birou (220V curent alternativ) dar exista si modele care se alimenteaza de la priza de bricheta auto (12V curent continuu) sau chiar mixt (220V c.a & 12V c.c).
  
Alimentatoare pentru laptop pot fi de mai multe feluri: pentru un singur model de notebook ("dedicate") sau universale (pentru mai multe modelele de notebookuri). Alimentatoarele dedicate sunt perfect compatibile cu modelul pentru care au fost fabricate. Aceste incarcatoare de acumulatori dedicate au in dotare o singura mufa si de aceea nu pot fi folosite decat cu modelul pentru care au fost fabricate sau cu modele similare (care au aceeasi mufa si aceleasi caracteristici electrice - tensiune, curent (putere)
  
Alimentatoarele universale pot fi cu sau fara display de afisare a tensiunii, cu sau fara iesire USB de alimentare pentru smartphone sau tableta. Cele universale vin impreuna cu cate un set de mufe care le face compatibile cu un numar foarte mare de modele posibile de laptop.
  
Pentru a gasi cel mai potrivit alimentator pentru laptopul dvs. trebuie sa cunoasteti ori modelul exact al laptopului (denumirea completa), tensiunea (V) si curentul de alimentare (A). Acestea sunt mentionate fie pe eticheta de pe "burta" laptopului fie pe eticheta alimentatorului original. Daca aveti la indemana si alimentatorul original / vechi atunci este mult mai simplu sa gasiti alimentatorul compatibil caci pe eticheta scrie atat numele modelului ("Model ...", "P/N ...", etc) cat si caracteristicile parametrilor de alimentare ("Output ... V, ... A")
  
Daca doriti  mai multe detalii atunci va rog sa trimiteti un email la wwwminiprice@postino.ro precizand ce model de alimentator de laptop va intereseaza. De asemenea puteti suna la unul dintre numerele 076-0867.169 sau 072-5271.084 . Daca nu primiti raspuns la email in maxim 2 zile atunci probabil ca mailul dvs. nu a ajuns la destinatar. Rog in acest caz sa sunati.  
 
  
 
  
Detaliile suplimentare se vor trimite numai la cerere. Daca nu va intereseaza continutul acestui mesaj va rog sa dati un reply mentionand  "STERGE-MA". Acesta este un mesaj de tip informativ, fara niciun caracter comercial.